Followers first
BeL ONS : 0172 234 406
Houtman en de Vogel - makelaars met pit

Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met garage, diverse schuren en een ROYALE tuin van ca. 2300 m2. De degelijk gebouwde woning is landelijk gelegen in het Groene Hart tussen Boskoop en Reeuwijk, met een vaarverbinding naar De Gouwe. In de directe nabijheid bevinden zich winkels, een basisschool (op enkele fietsminuten afstand) en de uitvalswegen (A12/A20/N207/N11) naar de grote steden in de Randstad. Vanuit de woning heeft u een weids uitzicht over de landerijen. De woning heeft een riante woonkamer, (bij)keuken, 3 (voorheen 4) slaapkamers en een badkamer. De woning / tuin (en de omgeving) zijn een bezichtiging meer dan waard!!

Begane grond:
Hal, royale woonkamer, nette keuken (met diverse apparatuur), riante slaapkamer (voorheen 2 slaapkamers), 2 slaapkamers (waarvan een slaapkamer boven de garage), toilet, bergkast en een badkamer (met douche). De woning heeft een garage (6,5m.x3,5m.) met verwarming en elektra. Op het erf staat een ruime schuur/werkplaats (9m. x 5m./ geisoleerd / onderheid / incl. elektra), fietsschuur en een bergschuur (5m./2m. x 5,5m.). De tuin heeft een fruit/boomgaard, diverse terassen en biedt veel privacy.

Eerste verdieping:
Bergvliering over de gehele breedte van de woning.

Bijzonderheden:
- aanvaarding in overleg - CV 2012 - elektra 10 groepen + aardlek - dubbel glas - hardhouten kozijnen - degelijk gebouwde woning!


[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer