Followers first
BeL ONS : 0172 234 406
Houtman en de Vogel - makelaars met pit

Vrijstaande woning met ruime loods / garage / praktijkruimte op een zeer royaal perceel (7275 m2). Achter de loods staat een kleine stal, deze is grenzend aan een zeer royaal stuk grasland. Achterop het perceel is een stukje recreatieruimte gerealiseerd aan het water. De woning is gunstig gelegen in het buitengebied van Boskoop, centraal in Het Groene hart van de Randstad. De grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht) zijn op circa 30 autominuten bereikbaar. Op fietsafstand is o.a.; het centrum van Boskoop, Alphen aan den Rijn maar ook bijvoorbeeld de Reeuwijkse Plassen, kortom een perfecte locatie!

Indeling:
Begane grond: sfeervolle lichte woonkamer, woonkeuken met moderne keuken (voorzien van diverse inbouwapparatuur), eenvoudige badkamer, royale hal en een bijkeuken.

Verdieping:
De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers.

Zowel voor als achter de woning is een zonnige tuin.

Bijgebouw; ruime loods, in de huidige situatie is de loods ingedeeld in 3 ruimtes, 2 ruimtes zijn voorzien van een elektrische roldeur. De loods heeft eigen elektra en cv voorziening. Een ruimte met diverse mogelijkheden!

Grasland; kleine stal, zeer groot stuk grasland met achterop een vlonder aan het water, een uniek plekje met veel privacy!


Bijzonderheden;
- Gezamenlijk gebruik pad tussen Insteek 30 en 32
- Woning en loods zijn voorzien van eigen elektra en CV.
- Woning grotendeels voorzien van kunststof kozijnen
- Oplevering in overleg


[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer