Followers first
BeL ONS : 0172 234 406
Houtman en de Vogel - makelaars met pit

Aankoopbegeleiding

Tegenwoordig zoekt vrijwel iedereen zijn/haar nieuwe woning via internet. Dit gaat lekker snel en de aankoop is spoedig gerealiseerd, maar……………..
 
Toch komt het regelmatig voor dat na de koop blijkt dat er (veel) te veel voor een woning is betaald, dat het huis bouwkundig niet zo goed is als gedacht of dat de buurt niet zo leuk is als werd aangenomen. Daarom is het goed om bij aankoop van een woning Houtman & de Vogel als deskundige in te schakelen.
 
Houtman & de Vogel helpt u met de aankoop van uw droomwoning. Bij opdracht maken wij een stappenplan; wij bezichtigen de woning, analyseren de vraagprijs, adviseren u over de bouwtechnische staat van de woning en voeren namens u de onderhandelingen. Wij begeleiden wij u tijdens de gehele aankoopfase, vanaf het intakegesprek tot en met de uiteindelijke sleuteloverdracht bij de notaris.

Houtman & de Vogel zorgt dat u uw droomwoning koopt voor de best mogelijke prijs en secundaire conditie’s!
 
Houtman & de Vogel makelaardij Vof. is lid van Vastgoedpro. U bent dus verzekerd van een professionele, veilige begeleiding en een onafhankelijk advies.
 
Maak een afspraak met ons en wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

De aankoopopdracht wordt aangegaan op basis van no cure, no pay; mocht de aankoop niet doorgaan, bent u ons géén kosten verschuldigd!

[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer