Onze diensten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec egestas volutpat porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Proin at dui et enim tristique semper egestas a orci. Curabitur consequat eros ut neque ullamcorper, a lobortis ligula gravida. Nunc bibendum lorem quis risus ultrices.

Verkoopbegeleiding

UW WONING VERKOPEN DOET U MET DE MAKELAARS VAN HOUTMAN & DE VOGEL MAKELAARDIJ.

Gedreven door passie en plezier, met oog voor detail en voorzien van de nodige expertise en up-to-date marktkennis vormen wij dé perfecte schakel tussen u en uw woning. Tijdens een kennismakingsgesprek horen wij graag wat u belangrijk vindt en denken wij graag met u mee over de beste wijze van verkoop. Wij zoeken samen met u naar de perfecte combinatie tussen uw wensen en ideeën en onze objectieve mening en marktkennis. Aangevuld door onze manier van presenteren in combinatie met het ouderwetse communiceren en de moderne (verkoop)technieken staan wij in voor een succesvolle verkoop van uw woning!

Wij zijn 6 dagen per week, 16 uur per dag voor u bereikbaar en doorgaans snel beschikbaar. Ons kantoor is geopend van ma t/m vr van 8.30 uur t/m 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 t/m 14.00 uur. Bel ons tijdens kantooruren op 0172-234406. Wij zijn echter ook buiten kantooruren bereikbaar via onze mobiele telefoon, tel. 06-52436868 of 06-10591633. Per mail kunt u ons contacten via info@houtmandevogel.nl en uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor aan de Euromarkt 3 te Alphen aan den Rijn.

Waarom uw woning verkopen via de makelaars van Houtman & de Vogel Makelaardij?
Beste verkoopprijs en uitstekende condities voor onze relaties;
Snel verkoopresultaat;
No cure, no pay;
Zeer uitgebreid zoekbestand;
Full service makelaar;
Uitgebreide sociale mediapresentatie;
Professionele plaatsing op diverse internetsites (waaronder www.funda.nl);
Uitstekende service;
Maximale bereikbaarheid

Aankoopbegeleiding

PERFECTE AANKOOPBEGELEIDING DOOR DE PROFESSIONALS VAN HOUTMAN & DE VOGEL MAKELAARDIJ.

Op zoek naar uw droomwoning? De makelaars van Houtman & de Vogel makelaardij kunnen u hiermee uitstekend van dienst zijn. Een woning kopen is best lastig in deze tijd. Er is meer vraag dan aanbod en kopers weten vaak niet wat voor een bieding zij moeten uitbrengen. Als dan het huis uiteindelijk toch is aangekocht, komt het regelmatig voor dat blijkt dat er (veel) te veel voor de woning is betaald, dat het huis bouwkundig niet zo goed is als gedacht of dat bijvoorbeeld de buurt niet zo leuk is als werd aangenomen.

Als u uw droomwoning wilt aankopen, kunt u het beste de expertise van Houtman & de Vogel inschakelen. Wij maken een stappenplan; bezichtigen de woning, analyseren de vraagprijs, adviseren u over de bouwkundige staat van de woning en voeren namens u de onderhandelingen. Wij begeleiden u gedurende het gehele traject, vanaf het intakegesprek tot en met de uiteindelijke sleuteloverdracht bij de notaris.

Houtman & de Vogel zorgt er voor dat u uw droomwoning verantwoord koopt voor de best mogelijke prijs en overige condities!

Goed voor u te weten is dat wij werken op basis no cure, no pay. Mocht de aankoop niet doorgaan, bent u ons geen kosten verschuldigd.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Waardebepaling

PLANNEN OM UW WONING TE VERKOPEN? WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS VOOR EEN GRATIS WAARDEBEPALING.

Op zoek naar een andere woning en/of van plan om uw woning te verkopen? Dan is een waardebepaling van uw woning de eerste stap die u moet nemen.

Onze makelaar komt geheel vrijblijvend bij u langs om de marktwaarde van uw woning te bepalen. Op basis van de huidige marktomstandigheden, type woning en de omgeving kunnen wij al veel zeggen, maar wij kijken graag even bij u binnen om te zien of er zaken zijn die van invloed zijn op de waarde van uw woning.

Hoe bepalen wij de waarde van uw woning?
- Plaats en buurt
- Type woning
- Grootte, aard en functionaliteit van de woning
- Omgevingsfactoren
- Kadastrale informatie
- Bouwtechnische kwaliteit, staat van onderhoud en toegepaste materialen
- Prijsontwikkeling gelijksoortige woningen 
- Uitgebreide concurrentie analyse
- Marktomstandigheden

Bent u van plan om uw woning te verkopen, maak dan snel een afspraak met ons voor een GRATIS WAARDEBEPALING.

U ontvangt van ons een realistische marktwaarde, een advies met betrekking tot de vraagprijs voor uw woning en een opgaaf van de kosten die wij berekenen.
 

Taxatie (NWWI)

TAXATIE VAN UW WONING NODIG?

Heeft u snel een (NWWI gevalideerd) taxatierapport van uw woning nodig, neem dan snel contact met ons op.

Financiering is een veelvoorkomende reden waarbij een officieel taxatierapport vereist is. De geldverstrekker (bank) wil  zekerheid met betrekking tot de waarde van het onderpand (de woning) voor de hypothecaire lening. Andere redenen kunnen zijn; hulpmiddel bij een aan- of verkoopbeslissing, WOZ contra taxatie, boedelscheiding en aanslag successierechten. Uiteraard voldoet onze taxatie aan de eisen van de NWWI.

Heeft u om welke reden dan ook snel een taxatierapport van uw woning nodig en/of wilt u weten welk aantrekkelijk tarief Houtman & de Vogel Makelaardij voor u hanteert, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij informeren u graag!

Acties

HUIS VERKOPEN?

U ontvangt onze makelaarsdiensten 3 maanden gratis op proef!

Als u uw woning wilt verkopen bent u vaak al een behoorlijk bedrag kwijt voordat de makelaar actief is begonnen aan de verkoop van uw woning. Daarnaast kunt u ook nog te maken krijgen met intrekkingskosten als u tussentijds de opdracht wilt stopzetten.

Dat kan anders!

Houtman & de Vogel makelaardij vindt dat u bij het verkopen van uw woning geen enkel risico hoort te lopen. Het is begrijpelijk dat u eerst wilt ervaren of de dienstverlening van een makelaar wel aan uw verwachtingen voldoet. Bij ons krijgt u de gelegenheid om de volledige dienstverlening 3 maanden gratis uit te proberen. Bevalt het u niet, kunt u elk moment stoppen, zonder kosten!

Verkopen wij uw woning  binnen deze periode betaalt u de vooraf met u afgesproken prijs. Is uw woning na deze periode niet verkocht, dan overleggen wij met u of u de samenwerking wilt continueren.

Huis verkopen? Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Hypotheekadvies

Houtman & de Vogel

Euromarkt 3
2408 BA Alphen aan den Rijn
0172234406
info@houtmanendevogel.nl
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK