Minder Uitgebreid

Makelaars met pit

Hartelijk welkom op de website van Houtman & de Vogel makelaardij. Bent u op zoek naar een betrouwbare no-nonsense makelaar met veel kennis en ervaring van de huidige woningmarkt in uw woonplaats, neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag met de aan-/ of verkoop van uw woning, op basis van no cure, no pay. Wij laten u in een persoonlijk gesprek graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Prettig contact met korte lijntjes. Goede terugkoppeling en advies. Uitstekende service algemeen. Kortom: een aanrader!
De heer SwartsVerkoper Zuiderkeerkring
Goed en vlot contact. Er kan snel geschakeld worden. Er zijn goede foto's gemaakt. Grote kennis van de huizenmarkt.
Mevrouw VoizeVerkoper woning
Een uitstekende makelaar zonder nonsens. Kent de omgeving waarin hij werkt. Is heel pro-actief en geeft snelle feedback na een bezichtiging. Geeft goed advies en heeft enthousiast personeel in dienst die je vriendelijk en deskundig te woord staan. Staat dicht bij zijn/haar klanten. Kortom; een topper in makelaarsland.
 
J. ZuidamVerkoper woning Alphen aan den Rijn

Vlotte opname en taxatie. Verkoop ging snel. Vriendelijke medewerksters. Adviezen goed dus zeer tevreden met resultaat. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen!

Mevrouw van BiezenVerkoper woning Boskoop

Houtman & de Vogel

Euromarkt 3
2408 BA Alphen aan den Rijn
0172234406
info@houtmanendevogel.nl
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK