Appartement verkocht in Alphen aan den Rijn

Verkocht Alphen aan den Rijn Seringenstraat 16
TOPAPPARTEMENT, drie (voorheen 4)kamer appartement op de 3e verdieping met vrij uitzicht op een groenvoorziening en een ruime berging op de begane grond. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer (voorheen 2 kamers), 2 slaapkamers, 2 balkons, een moderne badkamer(2006), nette keuken en toilet.
Indeling: Ruime hal met laminaatvloer, intercom, meterkast, bergkast. De lichte en ruime woonkamer (voorheen 2 kamers) is keurig afgewerkt. Vanuit de woonkamer is een deur naar het ruime balkon op het oosten. De gesloten keuken (ca 2.90 x 1.70) is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Vanuit de keuken is het balkon op het zuid-westen bereikbaar. Het appartement heeft een lichte moderne badkamer(2006) voorzien van een badkamermeubel, designradiator en bad. De ruime ouderslaapkamer (ca 4.10 x 2.70) is voorzien van laminaatvloer. De tweede slaapkamer (ca 2.75 x 2.15) is tevens voorzien van een laminaatvloer.

Het appartement is zeer gunstig gelegen nabij openbaar vervoer, buurtwinkels, het Bospark, Rijnplein en het centrum van ... Alphen aan den Rijn en de uitvalswegen naar de grote steden. Bij het appartementencomplex is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Ingezetenen van Alphen aan den Rijn of regiogemeenten die maatschappelijk en/of economisch verbonden zijn genieten de voorkeur.Bijzonderheden:
Aanvaarding in overleg. Servicekosten 125 euro per maand.
Lees meer Verberg