Appartement verkocht in Voorschoten

Verkocht Voorschoten Jan Steenlaan 16
Dichtbij recreatiegebied Vlietland in een rustige en groene omgeving en toch centraal gelegen ligt dit 3-(voorheen 4-)kamerappartement op de 2e verdieping. Met het winkelcentrum en de supermarkt op loopafstand. Datzelfde geldt voor een speeltuin en scholen. De voetbal-, hockey- en basketbalvelden zijn om de hoek, evenals een sporthal. Daarbij bent u zo op de A4, richting Den Haag en Amsterdam. Het appartement is gelegen in een portiekflat. Bij de ingang van het complex zijn een bellentableau, de brievenbussen en een intercom. Bij elk appartement hoort een berging die te vinden is op de begane grond. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid. Het appartement is goed onderhouden, heeft overal kunststof kozijnen met dubbele beglazing, 2 slaapkamers, een woonkamer, een eetkamer, een keuken, een badkamer en aan beide buitenzijden een balkon.

Appartement:
Binnenkomst in een gezellige entreehal met een laminaatvloer. Vanuit de entree is de woonkamer, een slaapkamer, de eetkamer, de keuken en het toilet te bereiken.

Sfeervolle ... woonkamer met veel lichtinval de grote raampartij. Aangrenzend vindt u de eetkamer met toegang tot het balkon (noorden) aan de voorzijde. In beide kamers ligt laminaat. De beide kamers zijn keurig afgewerkt.
De keuken heeft een donkergrijze tegelvloer, witte kasten en witte wandtegels aan de ene zijde. Aan apparaten zijn er een koel-/vriescombinatie van Zanussi, een nieuwe Bosch vaatwasser en een Etna combimagnetron. Gekookt wordt op gas, de plaat heeft 4 pitten, erboven een afzuigkap van Etna. In de keuken is verder een nieuwe elektrische boiler (2020). Vanuit de keuken heeft u toegang tot het 2e balkon (zuiden).

De slaapkamer die via de entreehal bereikbaar is, is een nette ruimte met de wasmachine-aansluiting. De royale slaapkamer aan de andere kant van het appartement is te bereiken vanuit de woonkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

De badkamer is toegankelijk vanaf de grote slaapkamer. De douche heeft een heerlijke regenshower-kop en het wastafelmeubel is prettig breed. Ook is er een handdoekenradiator.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden, licht appartement met kunststofkozijen en dubbele beglazing;
- Woonkamer en eetkamer als twee aparte ruimtes;
- Maandelijkse VvE kosten €198.80,= inclusief €65,= euro voorschot stookkosten;
- Keuken met alle gewenste apparatuur waaronder een nieuwe vaatwasser;
- 2 balkons en 2 slaapkamers;
- Centrale verwarming middels blokverwarming;
- Veel parkeergelegenheid voor de deur;
- Gelegen in een groene, rustige omgeving;
- Nabij supermarkt, scholen, recreatiepark Vlietland, sportvelden, uitvalswegen en Leiden op fietsafstand.
Lees meer Verberg