Bovenwoning verkocht in ALPHEN AAN DEN RIJN

Verkocht ALPHEN AAN DEN RIJN Paulus Potterstraat 4
BIEDEN VANAF: € 139.900,- K.K. Keurig opgeknapt 3 kamerappartement met vernieuwde keuken in het centrum van Alphen aan den Rijn. Deze verzorgde woning is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit drie verdiepingen. Het complex is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het centrum, scholen, buurtwinkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. U kunt gratis parkeren bij dit appartement.

Indeling:

Begane grond
Portiek met bel en brievenbus. Vanuit de centrale hal toegang tot het souterrain met de bergingen en de trap naar de woonverdiepingen.

1e verdieping:
Entree, hal met meterkast en het toilet. Vanuit de hal zijn alle vertrekken bereikbaar, waaronder de twee slaapkamers. De afgesloten vernieuwde keuken geeft toegang tot het balkon en het lager gelegen terras/tuin (westen). Vanuit de keuken is de badkamer bereikbaar, welke is voorzien van een wastafel, douchehoek en de originele gegoten vloer. Royale en vergrootte (voorheen 2 kamers) doorzonwoonkamer met openslaande deuren ... naar het 2e balkon (oost). Het appartement is ook via de achterzijde bereikbaar. Het gehele appartement (muv de badkamer en het toilet) is voorzien van een laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- de woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing;
- inpandige berging;
- de servicekosten bedragen € 81,83 per maand;
- schilderwerk (2015, 2016, 2017);
- nieuwe intercommen verwacht in 2017;
- nieuw tuinvoorstel ingediend voor de voortuinen;
- vernieuwde keuken (2017);
- vernieuwde CV ketel (2015).
Lees meer Verberg