Bovenwoning verkocht in Alphen aan den Rijn

Verkocht Alphen aan den Rijn Aquamarijn 175
Zoekt u een ruim 3-kamerappartement op de eerste verdieping met een eigen opgang (middels enkele traptreden) en parkeerplaats? Zoek dan niet verder!
Dit ruime appartement heeft een eigen berging en een eigen parkeerplaats op de begane grond. Verder ligt het op korte afstand van recreatiegebied ‘Zegersloot’, winkelcentrum en sportaccommodaties. Uitvalswegen richting de N11 en N207 zijn in de nabije omgeving.
Deze woning heeft de volgende indeling:
Als een van de weinige woningen van dit complex, heeft deze woning een eigen opgang vanuit de centrale entree, alwaar zich een bellentableau en een nieuwe video installatie bevinden. (kleurenscherm)

Appartement:
Via een eigen opgang bereikt u het terras (zuiden) en de voordeur. De hal is voorzien van meterkast, garderobe, en toegang tot de slaapkamer, badkamer, toilet en de woonkamer.
De woonkamer, bevindt zich aan de Burgemeester Bruins Slotsingel-zijde, en is voorzien van een frans balkon. Aangrenzend in de woonkamer bevindt zich de open keuken. Deze Nolte-keuken is voorzien van ... de nodige apparatuur, oa. koelkast/vriezer combinatie, oven/magnetron combinatie, een inductiekookplaat (2017) etc.
Naast de keuken ligt een slaapkamer en een bijkeuken, alwaar de wasmachine droger opstelling is. (ketel en mechanische ventilatie unit).
De slaapkamer aan de achterzijde is zeer ruim en heeft een leuk uitzicht op het eigen terras. De badkamer en de aparte toilet zijn modern en voorzien van een mooie grijze/witte kleurstelling. De badkamer is voorzien van een inloopdouche (Huppe), inpandige kast en een mooi meubel.


Bijzonderheden:
- bouwjaar: 1997
- gezonde/actieve VVE (152,-)
- eigen parkeerplaats en berging
- inductiekookplaat van Bosch 2017
- meterkast 6 groepen, (kookgroep) en aardlek
- Nolte keuken 2008
- Aan de kant van de Bruinsslotsingel is de woning voorzien van ‘suskasten’ ipv ventilatieroosters
- Mechanische ventilatie is in 2017 vernieuwd en hierdoor is naast de keuken ook de badkamer voorzien van extra bedieningspanelen

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar dit prachtige appartement? Aarzel niet langer en kom snel een kijkje nemen!
Lees meer Verberg