Bovenwoning verkocht in Alphen aan den Rijn

Verkocht Alphen aan den Rijn Europalaan 70
Europalaan 70 is een fraai en goed onderhouden appartement uit het bouwjaar 1999 en bevindt zich op de 3e etage van een keurig onderhouden appartementencomplex in de geliefde woonwijk Kerk en Zanen. De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, 2 slaapkamers, semi-open keuken en een berging op de begane grond. Op loopafstand treft u winkelcentrum De Atlas, Het Europapark, het NS-station / openbaar vervoer en het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn. Binnen 5 autominuten bereikt u de N11/N207 met aansluiting op de autosnelwegen richting alle grote steden van De Randstad.

INDELING

Begane grond:
Centrale entree met intercom, brievenbussen, bellentableau, automatische deuren, trappenhuis en liftinstallatie, alsmede toegang tot de inpandige bergingen. (hiervoor moet u een klein trapje naar boven). Ruim voldoende parkeergelegenheid vindt u op het terrein achter het complex.

Derde verdieping:
Entree naar de hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de galerijzijde treft u 2 slaapkamers, waaronder de royale ... ouderslaapkamer. De toiletruimte is volledig betegeld en uitgerust met fontein. De badkamer beschikt o.a. over een doucheruimte, wastafel en verwarming. De ruime woonkamer is netjes afgewerkt en beschikt over grote raampartijen voor heerlijk veel lichtinval en gezellig uitzicht over de Europalaan. De semi-open witte keuken is thans door middel van een half hoog muurtje afgescheiden van de woonkamer, waardoor lichtinval en doorkijk is gerealiseerd. Aansluitend treft u nog een grote bergruimte met opstelplaats voor de cv-ketel, de mechanische ventilatie en de aansluiting/afvoer voor de wasmachine/droger.

Spreekt dit u aan? Dan heeft u uw nieuwe appartement gevonden!

Wij nodigen u graag uit om dit leuke appartement te bezichtigen. U bent van harte welkom.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1999.
- Lekker licht appartement met leuk uitzicht.
- Op loopafstand van winkelcentrum “De Atlas’’, Het Europapark, het NS-station.
- Binnen circa 5 autominuten bereikt u de N11/N207
- Servicekosten bedragen € 116,= per maand.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees meer Verberg