Bovenwoning verkocht in Boskoop

Verkocht Boskoop Mendelweg 31
Starters opgelet!

Schitterend appartement met 1 grote slaapkamer, een wat kleinere kamer, prachtige badkamer en zeer nette keuken. Kortom u kunt meteen verhuizen!

Ideaal is dat de woning is gelegen tegenover het station waardoor u alle kanten op kunt. Daarnaast zijn er verschillende scholen, sportfaciliteiten en winkels in de nabijheid aanwezig. Tevens zijn er in de nabije omgeving verschillende uitvalswegen.

Indeling

Via de parkeerplaats en fietsenberging komt u bij de entree van het appartementencomplex met brievenbussen en het trappenhuis naar de eerste etages.

Appartement:

Entreehal met meterkast, vaste kast (met droger aansluiting en boiler), toegang tot de slaapkamer, kleine kamer, badkamer en woonkamer. De ruime woonkamer is licht, heeft strakke wanden en een keurige laminaatvloer welke netjes is doorgelegd over de gehele etage.

Via de woonkamer is de keuken toegankelijk. Deze zeer nette moderne keuken heeft witte kastdeuren en een donker grijs kunststof aanrechtblad. Tegenover het aanrecht staat een ... losse kast met ingebouwde oven. Verder is er in de keuken een 4-pits inductie kookplaat, rvs-afzuigkap, vaatwasser en koel-/vries combinatie aanwezig.

Vanuit de keuken is het balkon toegankelijk. Een heerlijk plekje om in alle rust te zitten. Vanaf het balkon heeft u een leuke uitkijk op het water met daarachter de spoorbaan.

Terug de entreehal in komen we bij de ruime slaapkamer met daarnaast een wat kleiner kamertje.

Tot slot komen we bij de badkamer. De badkamer is niet groot, maar wel bijzonder mooi. Op de vloer liggen grote antraciet kleurige vloertegels gecombineerd met witte wandtegels. Achter het toilet, wastafel en in het midden van de douche is een lange strook van vloer tot plafond met mooie mozaïek steentjes.

Kortom dit leuke appartement is een paleisje voor elke starter!

Bijzonderheden:

• Voldoende parkeergelegenheid rondom het appartementencomplex inclusief een eigen plaats;
• Nabij alle belangrijke faciliteiten in Boskoop;
• Keurige keuken en prachtige badkamer;
• Mooie nette vloer en strakke wanden in de gehele woning.
Lees meer Verberg