Waardecheque nieuwe keuken € 7.500,=

Verkocht Alphen aan den Rijn Wilgenlaan 12
Vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met royale woonkamer, fraaie badkamer, zolder met dubbele dakkapel, diepe en brede achtertuin en maar liefst 5 slaapkamers! Deze perfect onderhouden woning ligt in de sfeervolle Bomenbuurt, nabij het nieuwe winkelcentrum De Baronie, scholen, Het Bospark en het gezellige Stadscentrum met winkels, horeca en terrassen aan De Oude Rijn. De woning is vrijwel compleet aangepakt, alleen de keuken zou nog kunnen worden gemoderniseerd en hiervoor stelt de huidige eigenaar dan ook een keukencheque beschikbaar ter waarde van € 7.500,=. In de brochure kunt u wat voorbeelden bekijken.

Begane grond:
Voortuin, entree/hal met meterkast (vernieuwd in 2013), kelderkast, toiletruimte met hangend toilet en toegang tot de keuken en de modern ingerichte en lichte doorzon-woonkamer met fraaie laminaatvloer en wit gestucte wandafwerking. De diepe verzorgde en extra brede achtertuin (12 meter!) is vrijwel geheel bestraat, beschikt over een berging en biedt u toegang tot de poort.

1e verdieping:
Overloop, 3 ... slaapkamers, waarvan er 2 zijn voorzien van inbouwkasten en 1 slaapkamer beschikt over een balkon. De badkamer is vernieuwd, geheel betegeld in moderne kleurstelling en voorzien van een douchehoek en nieuwe wastafel.

2e verdieping:
Deze verdieping is voorzien van een dubbel dakkapel, waardoor er 2 extra slaapkamers zijn gerealiseerd. Ook deze slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Op de voorzolder treft u de aansluitingen/afvoer voor de wasmachine/droger en bevindt zich de CV-ketel.

Bijzonderheden:
Een woning die u beslist eens moet komen bekijken. Met behulp van de waardecheque kunt u een prachtig nieuwe keuken realiseren. U beschikt dan over een woning waar u niets meer aan hoeft te doen. U bent van harte welkom voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg