Eengezinswoning verkocht in Alphen aan den Rijn

Verkocht Alphen aan den Rijn Emmalaan 59
Sfeervolle hoekwoning met een zonnige tuin op het westen!
Op korte afstand van het centrum gelegen (geen betaald parkeren!) zeer sfeervolle eengezinswoning met zonnige betegelde tuin op het westen. De tuin benaderd u via een eigen achterom in de zijstraat.

Als u op zoek bent naar een woning met een gunstige ligging ten opzichte van de buurtsupermarkt (om de hoek), speeltuin (achter de woning) , scholen en het dan is deze woning echt iets voor u!

Indeling
Begane grond
Via de zijstraat heeft u een eigen poort (achterzijde van het huis) en bereikt u de zonnige betegelde tuin (westen). De tuin is voorzien van een afdak waar u de fietsen kunt plaatsen. De entree van de woning biedt u toegang tot de hal welke toegang biedt tot badkamer aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een wastafel, inloopdouche en er is ruimte voor een wasmachine- en drogeropstelling. Tevens is de badkamer voorzien van een dakraam voor het nodige daglicht.
Verder treft u een bergkast in de hal en de toiletruimte. De woonkeuken ligt ... iets lager dan de woonkamer. De kleine keuken is een hoekopstelling, deze keuken is door de schuine hoogte extra ruimtelijk.
Woonkamer
De ruime woonkamer ligt twee treden hoger en biedt u een mooie praktische vierkante woonkamer met grote ramen aan de voorzijde en een raam aan de zijkant. De woonkamer heeft een mogelijkheid tot aansluiting voor een openhaard (de huidige eigenaar gebruikt hem niet) en tevens een droge kruip-kelderruimte. Middels een spiltrap bereikt u de eerste verdieping.

1e Verdieping
De verdieping biedt u twee royale slaapkamers, beide voorzien van een grote dakkapel. De ouderslaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een wasbak, inbouwkasten en een zijraam.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1900
- Sfeervolle woning
- Moderne (kleine) keuken
- Woning grotendeels voorzien van dubbelglas
- Tuin op het westen

Bent u nieuwsgierig naar deze leuke woning uit 1900, belt u gerust met kantoor voor een bezichtigingsafspraak. Graag tot ziens!
Lees meer Verberg