Eengezinswoning verkocht in Boskoop

Verkocht Boskoop Reijerskoop 277 279
Vrijstaand royaal HERENHUIS met WERKPLAATS, diverse schuren, garage, gelegen op een ruim perceel grond van bijna 1000m2 aan één van de fraaiste straten van Boskoop. Momenteel is de werkplaats in gebruik als garagebedrijf. De degelijk gebouwde woning heeft een kantoorruimte aan huis, aan de zuidkant is de woning uitgebouwd hier bevindt zich onder andere; een extra garage, ruime berging en bijkeuken. De woning heeft de mogelijkheid voor 5 slaapkamers. Op het royale perceel is veel ruimte rondom de woning en voor de werkplaats, achter de werkplaats is nog een zonnige tuin – op het zuiden - aan het water.
Boskoop is zeer gunstig gesitueerd centraal in Het Groene Hart van De Randstad, de vier grote steden zijn op ca. 30 autominuten goed bereikbaar. In de directe nabijheid van de woning zijn alle belangrijke voorzieningen ter beschikking; scholen, winkels, openbaar vervoer (NS) en diverse recreatieve voorzieningen.

Indeling;
Woning
Begane grond; Hal met trapopgang en toilet. Nette woonkeuken met diverse (inbouw)apparatuur en ... toegang tot de gezellige woonkamer met houtkachel. Extra opgang naar boven. Aan de achterzijde van de woning is kantoorruimte met berging, bereikbaar via een extra hal/ruimte. Aangrenzend is de recent gebouwde entree met ruime berg- wasruimte. Vanuit deze ruimte is er een trap naar de zolderruimte. De “prive” garage (voorzien van 1 elektrische deur met afstandsbediening) biedt ruimte aan 2 auto’s.
Verdieping; Er bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer, 2e toilet en diverse bergruimtes in het oorspronkelijke woonhuis, boven het uitgebouwde gedeelte bevinden zich nog 2 ruimtes ( mogelijkheid voor 2 slaapkamers)
Achter het woonhuis met garage zijn nog enkele schuren / garage / carport ruimtes.
De werkplaats (ca. 200m2) is gebouwd in 1965 en in 1979 uitgebouwd. Het geheel is onderheid en dubbel geïsoleerd en verkeerd in goede staat. Deze ruimte heeft zijn eigen elektra / CV / watervoorziening, de deuren zijn voorzien van afstandsbediening.
Achter de werkplaats is een zonnige tuin gelegen aan het water.

Bijzonderheden:
- Project met diverse mogelijkheden!
- De privé garage is voorzien van 1 grote elektrische deur met afstandsbediening.
- 1Door de vele mogelijkheden is een bezichtiging zeer de moeite waard!
Lees meer Verberg