Wonen inclusief horecagelegenheid!

Vraagprijs: € 250.000 k.k. Boskoop Bootstraat 13
Gelegen in hartje centrum bieden wij u een ruim pand inclusief horecagelegenheid! U kunt hier profiteren van: restaurant gedeelte met open keuken en een gedeelte gesloten keuken. Op de eerste verdieping de woonkamer, keuken en ruime kamer. Tweede verdieping: 3 slaapkamers, badkamer en patio terras.
De ligging is gunstig en midden in het centrum van Boskoop! In de nabije omgeving zijn verschillende scholen en uitvalswegen.

INDELING

Begane grond:
Entreehal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot het restaurant.
Restaurant gedeelte met achterin een bar, daarachter de keuken en naast de bar een herentoilet en apart damestoilet. In de keuken zijn dubbele klapdeuren aanwezig naar de bijkeuken. Ook is er achter de bar een luik welke u toegang biedt tot de voorraad kelder. Naast de bar rechts is een toegangsdeur naar buiten welke uitkomt in de naastgelegen poort. Een stukje grond welke behoort tot het pand.

Eerste verdieping:
Overloop met het toilet links toegang tot de keuken en rechts de ... woonkamer. Woonkamer voorzien van lichte wanden en mooie/ sfeervolle glas- in- lood bovenramen. De openslaande deuren bieden u toegang tot het kleine balkon met zich over de straat.
L- vormige keuken voorzien van grijze kastdeuren/ lades gecombineerd met een donker kunststof aanrechtblad. U kunt hier het volgende aan inbouwapparatuur vinden: koelkast, 4- pits gaskookplaat, afzuigkap en oven.
Naast de keuken is een kamer welke u kunt inrichten als eetkamer, slaapkamer of kantoorkamer.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar tweede verdieping met op de overloop 2x een vaste kast, toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers. De ruimste kamer beschikt over een grote vaste kast en de andere 2 kamers bieden u toegang tot het patio terras.
Badkamer voorzien van grijze wanden en mozaïek vloer. Hier is een ligbad met douche, wastafel en toilet aanwezig.Bijzonderheden:
• Gelegen hartje centrum van Boskoop;
• Nabij verschillende scholen en uitvalswegen;
• Horecagelegenheid op de begane grond;
• Woonkamer, keuken en ruime kamer op de eerste verdieping;
• 3 slaapkamers en patio terras op de tweede verdieping;
Lees meer Verberg