Landhuis verkocht | onder voorbehoud in Boskoop

Verkocht | onder voorbehoud Boskoop Insteek 32
Vrijstaande woning met ruime loods / garage / praktijkruimte op een royaal perceel (1.155 m2). De woning heeft een L-vormige woonkamer, woonkeuken en 3 slaapkamers. Achter de woning staat een grote loods, geschikt voor diverse doeleinden. Achter de loods staat een kleine stal, deze is optioneel te koop. De woning is gunstig gelegen in het buitengebied van Boskoop, centraal in Het Groene hart van de Randstad. De grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht) zijn op circa 30 autominuten bereikbaar. Op fietsafstand is o.a.; het centrum van Boskoop, Alphen aan den Rijn maar ook bijvoorbeeld de Reeuwijkse Plassen, kortom een perfecte locatie!

Indeling:
Begane grond: sfeervolle lichte woonkamer, woonkeuken met moderne keuken (voorzien van diverse inbouwapparatuur), eenvoudige badkamer, royale hal en een bijkeuken.

Verdieping:
De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers.

Zowel voor als achter de woning is een zonnige tuin.

Bijgebouw; ruime loods, in de huidige situatie is de loods ingedeeld in 3 ruimtes, 2 ruimtes ... zijn voorzien van een elektrische roldeur. De loods heeft eigen elektra en cv voorziening. Een ruimte met diverse mogelijkheden!

Bijzonderheden;
- Gezamenlijk gebruik pad tussen Insteek 30 en 32
- Woning en loods zijn voorzien van eigen elektra en CV.
- Woning grotendeels voorzien van kunststof kozijnen
- Oplevering in overleg
Lees meer Verberg