Restaurant te koop | onder bod in Boskoop

Vraagprijs: € 495.000 k.k. Boskoop Barendstraat 3
Bijna naast de hefbrug staat dit karakteristieke pand in Boskoop. De ligging van dit pand, is werkelijk uniek te noemen, vanuit binnen heeft u een fantastisch uitzichtover de Gouwe. Met de auto bent u binnen enkele minuten in het centrum van Boskoop. In het dorp zijn verschillende basisscholen en een middelbare school. Boskoop ligt aan de uitvalswegen N207 en N455. Dit pand beschikt over drie volwaardige verdiepingen. Een brasserie met een trap met bordes naar boven, een restaurant op de verdieping en daaropvolgend een kantoor. De Barendstraat 3 biedt geweldige mogelijkheden! Door de bestemming die vanuit de gemeente op deze grond is gelegd, zijn er tal van mogelijkheden, denkt u aan: detailhandel beneden en daarboven uw woning of een beautysalon aan huis. Kortom, een pand met veel potentie.

Indeling:
Begane grond:
Via de voordeur komt u in de kleine entree terecht, vanuit hier heeft u een eerste blik op de begane grond, die momenteel dienst doet als brasserie.
Veder lopend komt u via de deur in de grote open ruimte, met ... plaats voor een ruime keuken, welke een knusse uitstraling heeft. Door de raampartijen aan de voorzijde en het strak afgewerkte witte plafond, met karakteristieke sierlijsten, is de lichtinval prettig en oogt de begane grond zeer ruim. Op de grond licht een donkere houten vloer. Een houten, indrukwekkend ogende trap met bordes wijst de weg naar het restaurant.

Het toilet op de benedenverdieping heeft een moderne, hangende pot, een donkere tegelvloer en witte tegels op de wanden. Ook hangt hier een wastafel en een urinoir. Tevens is via een schuifdeur het toilet met een aparte wastafel te scheiden.

Eerste verdieping:
Eenmaal boven staat u meteen in het restauran. De grote open verdieping biedt via openslaande deuren toegang tot twee balkons, met een prachtig uitzicht over de Gouwe!
Ook op deze verdieping is de lichtinval prettig, mede door het strak afgewerkte witte plafond, waar ook hier weer karakteristieke sierlijsten zijn. Op de grond ligt een licht van kleur, houten vloer, welke voor een deel is gelegd in een visgraatpatroon. Via de houten trap met bordes komt u op de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Via de trap kom je boven op de overloop. Deze verdieping is door de dakconstructie een volwaardige verdieping te noemen, de verdieping is even groot als de onderliggende verdiepingen. Op de overloop ligt een lichte kleur vloer, de wanden zijn wit van kleur, de wand bij de trap is mintgroen afgewerkt. Tevens biedt een dakraam lichtinval.

Vanuit de overloop kan je verschillende kanten op, links kom je de ruimte die momenteel dienstdoet als kantoor. De lichte kleur vloer vanuit de overloop wordt hier doorgetrokken, de schuine wanden zijn wijnrood van kleur en de rechte wand is wit afgewerkt. Door de raampartijen is dit een lichte ruimte die zomaar kan functioneren als toekomstige woonkamer!

Veder zijn vanuit de overloop ook de kleedruimte en toiletten bereikbaar. Beide ruimtes zijn wit afgewerkt en hebben dezelfde lichte vloer. In de kleedruimte bevindt zich de wasmachine aansluiting en staat een wastafel.
De twee toiletten hebben beide een voorportaal waar de wanden wit zijn betegeld en een wastafel aanwezig zijn. Vanuit het voorportaal zijn de toiletten bereikbaar, waarbij er een apart toilet zit en bij de ander ook nog een urinoir aanwezig is.

Naast het aparte toilet bevindt zich de opslag, ook deze is vanuit de overloop bereikbaar. Ook hier is de vloer doorgelegd en zijn de wanden wit afgewerkt. Er is een dakraam aanwezig die zorgt voor het benodigde lichtinval.

Bijzonderheden:
• Prachtige ligging aan de Gouwe;
• Dichtbij een supermarkt, meerdere speeltuinen, en de hefbrug;
• De woning kent veel mogelijkheden, denk aan een werkruimte aan huis of een beautysalon.
Lees meer Verberg