Villa te koop | onder bod in BOSKOOP

Vraagprijs: € 695.000 BOSKOOP Zuidwijk 2
GROTE KARAKTERISTIEKE VRIJSTAANDE VILLA
Mooi gesitueerd in het boomkwekers dorp Boskoop, centraal gelegen in Het Groene Hart van de Randstad. Deze woning (363 m² / 1.832 m³) heeft 8 slaapkamers, een grote woonkamer, een inpandige praktijk / kantoorruimte, een grote woonkeuken en bijkeuken, een inpandige garage, een vestibule, een grote hal, een kelder, een badkamer, sanitair gedeelte op de grootste slaapkamer, een apart washok en een grote zolder met een vliering. Er is een doorgaand trappenhuis tot en met de zolder. Er hoort een zonnige tuin op het zuidwesten bij.

De woning is gunstig gelegen, met in de directe nabijheid (op loopafstand) basisscholen, het centrum van Boskoop en het buitengebied van Boskoop. Het NS-station ligt op enkele minuten fietsafstand. De Reeuwijkse Plassen, de steden Alphen aan den Rijn en Gouda zijn gemakkelijk bereikbaar zowel per fiets als per auto. Op ongeveer 30 tot 45 autominuten afstand zijn alle grote steden in de Randstad bereikbaar. Dit herenhuis is oorspronkelijk gebouwd als ... boomkwekerswoning, heeft vervolgens dienst gedaan als burgemeesters-woning, daarna in gebruik als dokterswoning. Dit huis (en ook de omgeving) zijn de moeite van een bezichtiging meer dan waard !

Indeling:

Begane grond: Entree, vestibule, met tochtdeur naar de hal, waarin toilet, allen nog met de oorspronkelijke granieten vloer. Trapopgang naar de eerste verdieping. Ruime woonkamer met serre. Meterkast, kelder, keuken, bijkeuken en garage. Tussen de keuken en de woonkamer is een schuifdeur en een doorgeefluikje.
Tweede entree aan het Reijerskoop, nr 85 naar de praktijk / kantoorruimte (in gebruik geweest als huisartsenpraktijk), waarin vestibule, receptie, wachtkamer, lab-ruimte en twee spreek-/ onderzoekskamers zijn gevestigd.

Eerste verdieping met trapopgang naar de zolder en toegang tot de verschillende vertrekken, te weten: vijf slaapkamers, badkamer en washok, Er zijn vier balkons.

Zolderverdieping, waarop drie slaapkamers, een bergkast, een open zolderruimte met een pingpongtafel. Boven de drie slaapkamers is een vliering.

Bijzonderheden:
De aanvaarding is in overleg.
Er zijn diverse originele details aanwezig: granieten vloeren, glas-in-lood ramen, hoge plafonds.
De perceelafmeting is indicatief, er is een optie om de tuin uit te breiden. De woning is geheel voorzien van dubbel glas. Koperen waterleiding, elektra met aardlek, CV HR 2005.
Er is achterstallig onderhoud.
De woning is geschikt voor bijvoorbeeld een samengesteld gezin, een B&B, mantelzorg of een woongroep.
Lees meer Verberg