Villa verkocht in Hazerswoude-Dorp

Verkocht Hazerswoude-Dorp Korenmolenlaan 3
Prachtige villa met garage in een rustige landelijke omgeving.
Deze degelijk gebouwde villa is er een van de 8 die in deze straat gerealiseerd zijn. Het dorpscentrum met alle faciliteiten op loopafstand en ook de prachtige wandel en fietspaden en de vrije natuur. De golfbaan en het Bentwoud liggen op een steenworp afstand. Verder ligt het heel gunstig voor vele uitvalswegen, zoals de N209, N11 en de A4/A12. De straat heeft voldoende parkeergelegenheid vanwege de naastgelegen kerk waarnaast twee parkeerterreinen liggen.

Indeling:

De entree
Voor de deur van het huis liggen twee parkeerplaatsen. Via de ruime voortuin bereikt u de voordeur. De ontvangsthal is zeer ruim en heeft veel ramen en daardoor een prettige lichtinval. In deze hal bevinden zich de garderobe (onder de open trap) het toilet, de meterkast en de toegang naar de garage. (binnendoor) Verder de deur naar de woonkamer.

De woonkamer
Als u deze kamer binnenkomt dan zult u ervaren dat de woonkamer op een voortreffelijke manier uitzicht op de tuin heeft. De ramen ... rondom geven de woonkamer een extra fraai uitzicht en lichtinval. De woonkamer is voorzien van een lichte wandafwerking, een hout-gestookte open haard (deze wordt actief gebruikt, en is voorzien van een glazen deurtje) en een doorgelegde parketvloer.
Keuken
De half open keuken bereikt u via de woonkamer en kijkt uit op de straatkant. De eettafel heeft een centrale plek en bevindt zich tussen de keuken en de woonkamer. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van een granieten werkblad. Verder is de keuken extra hoog en ondiepe plint (long versie), voorzien van de nodige inbouwapparatuur, waaronder: een keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast, combi-magnetron

Garage
De garage is zeer groot en voorzien van een raampartij aan de achterzijde. Goed geisoleerd mede door de geisoleerde elektrische buitendeur. Vanuit de garage kunt u ook het huis en de tuin betreden. In de garage staan ook de wasmachine en de droger opgesteld.

1e verdieping
Via de open trap (mooi hardhouten trap) bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Via de overloop zijn alle kamers te betreden. De masterbedroom ligt aan de voorzijde van de woning met uitzicht op de Korenmolen. De badkamer is en-suite en is voorzien van een bad, twee wastafels en toilet. (voorzien van een groot raam)
Verder treft u op de eerste verdieping: twee ruime slaapkamers (vv dakkapellen) aan de achterzijde, een inpandige tweede badkamer en een extra kamer (boven de garage) voorzien van een hoge nok, dakraam (voorzijde) en een gedeelde dakkapel.

Zolder
via een degelijke hardhouten vaste trap bereikt u de zolder verdieping. Deze is in twee delen gesplitst en naast een ruime voorzolder (alwaar de cv installatie geplaatst is) met veel bergruimte, is er een extra slaapkamer (5e slaapkamer!) ontstaan. Beide ruimtes zijn voorzien van dakramen en knieschotten.

De tuin
Deze ligt op het zuid- oosten en grenst aan een water, voorzien van een vlonder. Het deels smalle water is te benaderen met een kano (of soortgelijke boot) waarmee u de Rijn op kunt. Verder is de tuin prachtig begroeid en voorzien van een moestuintje en een kweek-kas. Het terras ligt iets hoger en zorgt voor een mooie verbinding tussen de tuin en de woonkamer. Naast de woning loopt een poort naar voren toe op eigen terrein. Deze is door de huidige eigenaren in gebruik als houtopslag en plek waar de afvalbakken staan.

Bjzonderheden:
Tuin op het Zuid - Oosten
Bouwjaar 1979
Energielabel C
Betonnen vloeren (begane grond en de eerste verdieping)
Grote goed geisoleerde garage
Wasgelegenheid in de garage
Netjes afgewerkt


Bent u geinteresseerd in een groot huis met fraaie tuin, voorzien van een garage en een unieke landelijke maar toch centrale ligging? Dan moet u niet langer wachten en een afspraak maken voor een bezichtiging. Tot ziens!
Lees meer Verberg