Villa verkocht in Hazerswoude-Dorp

Verkocht Hazerswoude-Dorp Burgemeester Ten Heuvelhofweg 88
Bent u toe aan genieten van een royaal landhuis met een prachtig aangelegde, volwassen tuin met veel privacy? Stelt u energie zuinig zeer op prijs: met energielabel A; lees dan rustig door. Ook als u van natuur, rust, schoonheid en ruimte houdt hoeft u nu niet te stoppen met lezen. We gaan nu een aantal + punten noemen van deze onder architectuur gebouwde villa. Ontworpen naar de ideeën van de bekende Amerikaanse architect Frank Loyd Wright en gebouwd in 1995 met een woonoppervlakte van circa 200 m2 + 60 m2 bergingen en 750 m3 inhoud op een oppervlakte van 3.846 m2. Gelegen in het vis en watergebied van Hazerswoude "Het Rietveld" gemeente Alphen aan den Rijn. En het "Bentwoud" is amper 7 minuten rijden bij ons vandaan. Het huis is aan de buitenkant geschilderd in september 2018 en ook het grote grasveld is in september 2018 opnieuw aangelegd, met een anti mollenmat, en de robot grasmaaier draait rustig zijn rondjes. Er zijn drie fonteinen, de tuin is gedraineerd en er zijn velen zon en schaduw plekken.

Allereerst de stand van ... zaken betreft de energie: er is een Elga lucht-waterwarmtepomp (Elektrische waterpomp voor de gasketel); ons gas verbruik is meer dan gehalveerd. Er is Tonzon isolatie onder het gehele huis; er zijn 23 zonnepanelen (op de carport), voldoende voor het elektrisch gebruik; er is in de woonkamer een speksteen kachel op hout; er is een vitalisator voor water ontharding.

Je komt het perceel op via een elektrisch hek (met speaker) , ook vanuit huis of auto te bedienen. De carport met schuur is 11 x 6,6 meter waarvan twee plaatsen voor auto's. Daarna ziet u de bessen-tuin, met een schermhal tegen hap grage vogels. Verschillende soorten bessen, waar wij heerlijke jam van maken en ook wat appelbomen en aarbeiden staan allen onder het net. Er naast de twee keurige compostbakken. Achter in de tuin staat het houten tuinhuis met terras en zonnescherm, hier heb je een prachtig uitzicht over de gehele tuin en kunt u in het juiste jaargetijde ook de vele vogels zien.

Indeling: grote entree met veel natuurlijk licht inval, garderobe en een zeer ruim toilet. Riante woonkamer (60 m2) met openslaande deuren naar de terrassen. Keuken met diverse apparatuur, waaronder een stoomoven, ruime provisiekast. Aan het aanrecht heeft u mooi uitzicht op de achtertuin. In de bijkeuken is een royale (2e) inloopdouche (1 x 1.3 m), er is een luik naar de bergvliering. Een aparte zij ingang met garderobe naar kantoor (23m2), of als grote slaapkamer te gebruiken. Er zijn sunscreens op de zuid en westkant. Er is ook een alarm installatie.

Eerste verdieping: overloop, zeer grote badkamer (4,5 x 3,2m) en drie slaapkamers (20m2, 16m 2en 6m2). De badkamer is voorzien van douche, extra lang bad, zwevend toilet en wastafelmeubel. De "master" bedroom heeft een ruim balkon en heeft de kleine slaapkamer nu als garerobe kamer. De tweede slaapkamer heeft een vlizotrap naar een grote berging (circa 50 m2). Alle ramen zijn kiep/kantel en voorzien van horren. Het geheel is in zeer goede staat.
Lees meer Verberg