Woning verkocht in Boskoop

Verkocht Boskoop Dokter Hamburgerlaan 46
Fraai gesitueerde ruime HOEKWONING met diepe tuin en een GARAGE. De garage is vanaf de tuin te benaderen middels een loopdeur, en vanaf de straatzijde middels een garagedeur. Vanuit de woning is aan de voorzijde vrij uitzicht op een groenstrook en de straat, aan de achterzijde kijkt u uit op een groenstrook en waterpartij. De riante voor- en achtertuin geven dit huis extra veel privacy. De woning ligt op loopafstand van winkels, scholen, NS station en direct naast het Gouwebos.

Indeling:
Begane grond:
De hal met een garderobe, meterkast, toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal kunt u de keuken en de woonkamer benaderen middels een deur.
Lichte doorzonwoonkamer, met een openhaard (deze wordt door de huidige eigenaar niet gebruikt). Aparte keuken met een deur naar de tuin.

1e Verdieping:
Overloop. Drie slaapkamers, twee slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. Badkamer ingericht met een bad/douche en wastafel.

Zolder:
Zeer ruime bergzolder te benaderen middels een vlizotrap. Deze zolder is ... kan als slaapkamer(s) ingedeeld kunnen worden. Mbv een vaste trap en een dakkapel/dakraam.
Tuin

De tuin is bijna 6 meter breed bij 15,65 meter diep, op het oosten. En is geen bebouwing aan de achterzijde dus u heeft een hoge mate aan privacy in de tuin. Verder is de tuin voorzien van een stenen berging. De garage (het betreft de tweede garage vanaf de straatzijde) is te benaderen vanaf de tuin.
De garage
De stenen garage heeft de afmetingen 5.7 x 2.9 (2.4 hoogte) en is voorzien van stroomvoorziening.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar circa 1967
-Deze woning dient gemoderniseerd te worden.
-Garage
-Hoekwoning
-Scherpe prijsstelling; het betreft een woning die gemoderniseerd dient te worden
Bent u op zoek naar een hoekwoning op een mooie locatie die ook nog beschikt over een garage? Dan moet u snel een kijkje komen nemen. Tot ziens!
Lees meer Verberg