Woning verkocht in Boskoop

Verkocht Boskoop Tuinstraat 43
Sfeervolle, vrijstaande woning gelegen in één van de gezelligste straten in Boskoop. Zowel aan de voor als de achterzijde kunt u genieten van vrij, landelijk uitzicht. De woning is goed onderhouden. De woning is voorzien van een ruime woonkamer met kleine serre, achtertuin met mooi vrij uitzicht,
3 slaapkamers, veel bergruimte middels de vaste kasten en bergvliering. De ligging is centraal, nabij het centrum van Boskoop, met in de directe omgeving scholen en uitvalswegen N207 en N455.

Indeling:

Begane grond:
In de entree hal bevinden zich de meterkast, het toilet, toegang tot de kleine kelder, woonkamer en keuken.
Ruime woonkamer voorzien van vloerbedekking en lichte wanden. Achterin de woonkamer is via de openslaande deuren de serre en tuin toegankelijk.
De eenvoudige opgestelde keuken is aan de tuinzijde gesitueerd. Hij is niet voorzien van inbouwapparatuur maar er is wel voldoende ruimte voor losse apparatuur.

Zowel via de serre als de deur in de keuken is de tuin toegankelijk. De volledig bestraatte ... achtertuin is zeer onderhoudsvriendelijk. Er staat een grote schuur, u kunt hier genieten van prachtig vrij uitzicht en heerlijke rust. Tevens is in de schuur de wasmachine/ drogeraansluiting aanwezig.


Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast.
De badkamer is eenvoudig, deels betegeld met lichte wandtegels en terrazzo vloer. Er is een douche en wastafel aanwezig.

Tweede verdieping:
Tot slot is via het luik in de kleinste slaapkamer de bergvliering toegankelijk.

Bijzonderheden:
• Achtertuin aan het water met schitterend vrij uitzicht;
• Nabij het centrum van Boskoop, scholen en uitvalswegen;
• Sfeervolle en gezellige straat;
• Ruime woonkamer en 3 slaapkamers.
Lees meer Verberg