Woning verkocht in Boskoop

Verkocht Boskoop Voorkade 47
Kluskampioenen opgelet!!

Op deze schitterende locatie hebben wij een opknappertje voor u dus stroop uw mouwen maar alvast op!
De ligging is zeer centraal met aan de overkant van het water het gezellige centrum. Verder vindt u in de directe omgeving een speeltuin, diverse scholen en uitvalswegen.

Momenteel beschikt deze woning over: ruime woonkamer en keuken, knusse achtertuin, grote voorraadkelder, ruime berging, 2 slaapkamers en een ruime overloop te gebruiken als hobbyruimte. Met wat creativiteit is het mogelijk om het aantal slaapkamers boven uit te breiden.

INDELING

Begane grond:
Entree, het toilet, toegang tot de kelder en woonkamer.
Ruime woonkamer met doorgang naar de keuken. Vanuit de woonkamer kunt u genieten van de scheepvaart over rivier de Gouwe.

De eenvoudige keuken is recht opgesteld, voorzien van witte kastdeuren/ lades gecombineerd met een kunststof aanrechtblad met steenmotief. In deze keuken is geen inbouwapparatuur aanwezig.
Naast de keuken bevindt zich een kast met daarin de cv- ketel ... opstelling.

Vanuit de keuken is de beschutte achtertuin toegankelijk met aan de rechterzijde een ruime berging en een grote veranda. De mogelijkheden hier zijn eindeloos om er een fijne buitenplek van te maken.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers en badkamer. De ruimste kamer is voorzien van een vaste kast. Grote badkamer met grijze en witte tegel. Hier is een ligbad met aparte douche, toilet en wastafel aanwezig.

Er is genoeg te doen maar zodra dit gebeurd is kunt u volop genieten van een sfeervolle woning met aan de voorzijde prachtig uitzicht over het water!

Bijzonderheden:
• Centraal gelegen op steenworpafstand van het centrum van Boskoop;
• Fraai uitzicht over het water vanuit de woonkamer;
• Grote woonkamer en keuken;
• Mogelijkheden extra slaapkamers te creëren;
• Achtertuin met veel privacy;
Lees meer Verberg