Woning verkocht in HAZERSWOUDE-DORP

Verkocht HAZERSWOUDE-DORP Burgemeester Smitweg 25
Prachtig gesitueerde vrijstaande Chalet - woning met kas en groot perceel grond (totaal ca. 5800m2). De degelijk gebouwde woning heeft een royale sfeervolle woonkamer (met vide), woonkeuken, bijkeuken, 4 slaapkamers en een moderne badkamer. Achter de woning is een mooi aangelegde zonnige tuin met berging. Op het perceel is ruime parkeergelegenheid, een kashok, en een zeer groot perceel grond (thans in gebruik als kwekerij). De woning is zeer gunstig gelegen centraal in Het Groene Hart van de Randstad in de driehoek (op fietsafstand van) Alphen a/d Rijn, Hazerswoude en Boskoop.

Begane grond:
Hal, gang, royale woonkamer met vide, woonkeuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur en een bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine/droger en de CV (2009). Op de begane grond is 1 royale slaapkamer, 3 compacte slaapkamers, toilet (2007) en een moderne badkamer (2007) met ligbad. De woning heeft een houten terras (bereikbaar o.a. via openslaande deuren vanuit de woonkamer) aan de woning en een zonnige tuin (op het zuiden) achter de ... woning.

Eerste verdieping:
Vide, bereikbaar vanuit de woonkamer d.m.v. een vaste trap.

Bijzonderheden:
- aanvaarding in overleg. - CV HR 2009 - Schilderwerk buiten 2009/2011 - Elektra 11 groepen + krachtstroom + aardlek - woning met agrarische woonbestemming
Lees meer Verberg