Woonboerderij verkocht in BOSKOOP

Verkocht BOSKOOP Toegangseweg 28
ROYALE WOONBOERDERIJ met diverse bijgebouwen op een ruim kavel van 3760 m2. De degelijk gebouwde (oorspronkelijke) boerderij is landelijk gesitueerd centraal in Het Groene Hart van de Randstad. De plaatsen Alphen aan den Rijn en Boskoop zijn op ca. 5-10 fietsminuten bereikbaar, de steden (Amsterdam / Rotterdam / Den Haag / Utrecht) zijn op ca. 30 autominuten bereikbaar. De woning heeft een moderne woonkeuken, woonkamer en 6 slaapkamers. Grenzend aan, en bereikbaar vanuit de woning is een zeer royale ruimte (oorspronkelijke stal) op de begane grond en een riante bergvliering op de 1e verdieping (geschikt te maken voor diverse doeleinden), en rondom de woning zijn diverse bijgebouwen. De zonnige tuin is gelegen rondom de woning, aan de westzijde is een terras, achter de woning zijn diverse mogelijkheden voor terrassen / speelmogelijkheden / etc. met veel privacy en rondom water.. De omgeving, maar zeker deze woning zijn een bezichtiging meer dan waard!

Begane grond:
Royale sfeervolle hal, zeer ruime kelder, woonkeuken (2002, ... voorzien van vloerverwarming), woonkamer (o.a. met openslaande deuren, open haard, plavuizen met vloerverwarming), modern toilet, eenvoudige nette badkamer met douche. Vanuit de gang is er toegang tot de opkamer / slaapkamer. Aan de zijkant van de woning is het oorspronkelijk washok, vanuit de hal is ook de grote oorspronkelijke stal bereikbaar. Naast de woning is een royale schuur / garage bestaande uit een oud gedeelte (oorspronkelijke varkensstal) en een nieuw gedeelte.

Eerste verdieping:
Mogelijkheid voor 5 slaapkamers. Boven de stal is een zeer ruime bergvliering, deze is geschikt te maken voor diverse doeleinden.

Bijzonderheden:
- aanvaarding in overleg. - Gedeeltelijk gerenoveerd: betonnen vloeren woonkamer / woonkeuken, dubbel glas, isolatie, CV, elektra (18 groepen), etc. De garage is geschikt voor 2 auto's.
Lees meer Verberg