Acties

HUIS VERKOPEN?

U ontvangt onze makelaarsdiensten 3 maanden gratis op proef!

Als u uw woning wilt verkopen bent u vaak al een behoorlijk bedrag kwijt voordat de makelaar actief is begonnen aan de verkoop van uw woning. Daarnaast kunt u ook nog te maken krijgen met intrekkingskosten als u tussentijds de opdracht wilt stopzetten.

Dat kan anders!

Houtman & de Vogel makelaardij vindt dat u bij het verkopen van uw woning geen enkel risico hoort te lopen. Het is begrijpelijk dat u eerst wilt ervaren of de dienstverlening van een makelaar wel aan uw verwachtingen voldoet. Bij ons krijgt u de gelegenheid om de volledige dienstverlening 3 maanden gratis uit te proberen. Bevalt het u niet, kunt u elk moment stoppen, zonder kosten!

Verkopen wij uw woning  binnen deze periode betaalt u de vooraf met u afgesproken prijs. Is uw woning na deze periode niet verkocht, dan overleggen wij met u of u de samenwerking wilt continueren.

Huis verkopen? Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Houtman & de Vogel

Euromarkt 3
2408 BA Alphen aan den Rijn
0172234406
info@houtmanendevogel.nl
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK