Ons kantoor

Actief, innovatief
en resultaatgericht

U wilt uw woning gaan verkopen? Dan bent u bij de ervaren makelaars van Houtman & de Vogel met veel kennis van de lokale woningmarkt aan het juiste adres. Wij bemiddelen bij de verkoop van uw woning met als doel: De best mogelijke verkoopprijs en condities voor onze relaties! Hoe wij dat doen? Maak een afspraak en wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons kantoor is gelegen aan de Euromarkt 3 te Alphen aan den Rijn. Een kantoor met een representatieve uitstraling en fraaie tv-schermen in de vitrine waar uw woning wordt gepresenteerd. U kunt ons gemakkelijk bereiken en uw auto gratis parkeren voor de deur!

Houtman & de Vogel staat bekend als een actief en resultaatgericht makelaarskantoor met een no-nonsense mentaliteit. Wij zijn 6 dagen per week, 16 uur per dag bereikbaar. Bezichtigingen of een afspraak voor een (gratis) waardebepaling kan niet alleen tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds of op zaterdag.

Wij bieden u maatwerk en stemmen onze services af op uw wensen. Indien wij mogen bemiddelen bij de verkoop van uw woning maken wij standaard een marketingplan inclusief een analyse van de doelgroep. Aan de hand hiervan bepalen wij hoe wij uw woning het beste in de markt kunnen zetten.

Alle bemiddelingsopdrachten worden aangenomen op basis van no cure, no pay. Wie niet tevreden is over de geleverde diensten, kan de opdracht zonder kosten annuleren!

Houtman & de Vogel maakt gebruik van diverse media om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen bij de potentiële koper. Naast www.funda.nl wordt uw woning ook op diverse andere woning gerelateerde sites geplaatst, waaronder onze veelbekeken site www.houtmandevogel.nl. Ook zijn wij bijzonder actief op sociale media (Facebook, Instagram) en kunnen wij u aantrekkelijke tarieven bieden indien u uw woning wilt adverteren in dag- en/of huis-aan-huisbladen.

Uw woning verkopen? Neem dan snel contact met ons op! Wij zullen er alles aan doen om uw woning op een actieve manier voor de beste prijs en condities te verkopen. Niet voor niets noemen onze klanten ons ‘de makelaars met pit’.

 • Woningpresentatie op alle bekende internetsites (Funda, Jaap, Zoek alle Huizen etc.)
 • Ervaren makelaars met veel kennis van de lokale woningmarkt
 • Vitrinepresentatie met tv-schermen op A1-locatie
 • Aantrekkelijke courtage
 • Marketingplan specifiek gericht op uw woning
 • Opvallende verkoopborden
 • 6 dagen per week, 16 uur per dag voor u bereikbaar
 • Actief op sociale media
 • No cure, no pay

Klantenervaring

 • Het contact met Benno Houtman is goed verlopen. Hij heeft ons goed geholpen met de verkoop van onze woning.
  10-04-2024
  Zinkeling 83
 • Heel fijn contact. En een duidelijke uitleg zonder haast. Ik kreeg een goed gemotiveerd advies mbt de vraagprijs.
  11-03-2024
  Vliestroom 18
 • Ook al was Zoetermeer niet helemaal de thuis markt van de makelaar De verdieping in de omgeving en informatie van het huis was goed
  26-02-2024
  Semsschans 6
 • Zeer tevreden, grote mate van deskundigheid en marktkennis! Communicatie van A tot Z zeer prettig verlopen. Helder, eerlijk en denkt mee. Dat geeft rust en vertrouwen!
  25-01-2024
  Sint Janshof 27
 • Deskundig, vriendelijk en bewezen succesvol door verkoop binnen 3 weken. Wij hadden een combi-deal. Onze makelaar hielp bij zowel aankoop als verkoop. Door grondige kennis van de markt werden beide deals een bijzonder positief en snel succes.
  21-12-2023
  Madridsingel 70
0172-2344 06
login Move.nl
Reviews Houtman & de Vogel Makelaardij