Ons kantoor

Actief, innovatief
en resultaatgericht

U wilt uw woning gaan verkopen? Dan bent u bij de ervaren makelaars van Houtman & de Vogel met veel kennis van de lokale woningmarkt aan het juiste adres. Wij bemiddelen bij de verkoop van uw woning met als doel: De best mogelijke verkoopprijs en condities voor onze relaties! Hoe wij dat doen? Maak een afspraak en wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons kantoor is gelegen aan de Euromarkt 3 te Alphen aan den Rijn. Een kantoor met een representatieve uitstraling en fraaie tv-schermen in de vitrine waar uw woning wordt gepresenteerd. U kunt ons gemakkelijk bereiken en uw auto gratis parkeren voor de deur!

Houtman & de Vogel staat bekend als een actief en resultaatgericht makelaarskantoor met een no-nonsense mentaliteit. Wij zijn 6 dagen per week, 16 uur per dag bereikbaar. Bezichtigingen of een afspraak voor een (gratis) waardebepaling kan niet alleen tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds of op zaterdag.

Wij bieden u maatwerk en stemmen onze services af op uw wensen. Indien wij mogen bemiddelen bij de verkoop van uw woning maken wij standaard een marketingplan inclusief een analyse van de doelgroep. Aan de hand hiervan bepalen wij hoe wij uw woning het beste in de markt kunnen zetten.

Alle bemiddelingsopdrachten worden aangenomen op basis van no cure, no pay. Wie niet tevreden is over de geleverde diensten, kan de opdracht zonder kosten annuleren!

Houtman & de Vogel maakt gebruik van diverse media om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen bij de potentiele koper. Naast www.funda.nl wordt uw woning ook op diverse andere woning gerelateerde sites geplaatst, waaronder onze veelbekeken site www.houtmandevogel.nl. Ook zijn wij bijzonder actief op sociale media (Facebook, Instagram) en kunnen wij u aantrekkelijke tarieven bieden indien u uw woning wilt adverteren in dag- en/of huis-aan-huisbladen.

Bijzonder is de verkoopstyling door een professionele styliste, die u tips en adviezen geeft om uw woning voor een zo breed mogelijke doelgroep aantrekkelijk te maken. Uniek zijn wij echter met onze schoonmaakservice. Als wij uw woning hebben verkocht zal een gerenommeerd schoonmaakbedrijf uw woning, vlak voor de datum van eigendomsoverdracht, blinkend schoonmaken. Een extra service van Houtman & de Vogel voor U!

Uw woning verkopen? Neem dan snel contact met ons op! Wij zullen er alles aan doen om uw woning op een actieve manier voor de beste prijs en condities te verkopen. Niet voor niets noemen onze klanten ons ‘de makelaars met pit’.

 • Woningpresentatie op alle bekende internetsites (Funda, Jaap, Zoek alle Huizen etc.)
 • Ervaren makelaars met veel kennis van de lokale woningmarkt
 • Vitrinepresentatie met tv schermen op A1 locatie
 • Aantrekkelijke courtage
 • Marketingplan specifiek gericht op uw woning
 • Opvallende verkoopborden
 • 6 dagen per week, 16 uur per dag voor u bereikbaar
 • Actief op sociale media
 • Verkoopstyling door professionele styliste
 • Gratis schoonmaakservice door gerenommeerd schoonmaakbedrijf
 • No cure, no pay

Klantenervaring

 • Wij hadden als aankoop en verkoopmakelaar Evelien Leonora. Wij vinden het heel fijn om met haar samen te werken. Communicatie is vlot en fijn. Je kan haar alles vragen en ze is er voor je. Zowel als verkoop als aankoop ging erg snel. Maar dat komt ook door 200% inzet van Evelien. Daarbij heeft ze een super team om zich heen. Iedereen is op de hoogte. Wij raden zeker houtman & de vogel aan!
  26-11-2022
  Marokkostraat 137
 • Eveline, onze contactpersoon binnen Houtman en de Vogel is in één woord fantastisch. Ze is zeer prettig in de omgang, altijd opgewekt en heel erg betrokken. Het is een genoegen om met haar contact te hebben. Eveline is een vakvrouw!
  14-11-2022
  Paddestoelweg 74
 • Eveline heeft vaak contact met ons gehad om de laatste dingen te bespreken. Belanrijk om te weten waar aan je toe bent als je een huis verkoopt.
  13-11-2022
  Iepstraat 24
 • Vanaf het eerste gesprek met Eveline, wisten wij dat we samen met haar deze stap wilde zetten. Als wij iets in ons hoofd hebben willen het gelijk geregeld hebben we merkte dat Eveline daarin precies hetzelfde is. Eveline nam ons veel uit handen en pakte ons bij de hand als we zelf door de bomen het bos niet meer zagen! Met behulp van Eveline hebben we nu ons droomhuis gevonden!!!
  01-11-2022
  Ravestein 22
 • Toen we eenmaal deze woning op het oog kregen wisten we zeker dat we hier voor willen gaan. Om onze kansen te vergroten hebben we Eveline ingeschakeld van Houtman & de Vogel. Eveline heeft van begin tot eind ons volledig begeleid, mee geweest naar de bezichtiging en een heel scherp bod geplaatst die wij zelf nooit hadden aangedurfd. Mocht je een woning willen kopen of verkopen kan ik deze makelaar erg aanbevelen!
  26-10-2022
  Emmalaan 129
0172-2344 06
login Move.nl
Reviews Houtman & de Vogel Makelaardij