Ons kantoor

Actief, innovatief
en resultaatgericht

U wilt uw woning gaan verkopen? Dan bent u bij de ervaren makelaars van Houtman & de Vogel met veel kennis van de lokale woningmarkt aan het juiste adres. Wij bemiddelen bij de verkoop van uw woning met als doel: De best mogelijke verkoopprijs en condities voor onze relaties! Hoe wij dat doen? Maak een afspraak en wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons kantoor is gelegen aan de Euromarkt 3 te Alphen aan den Rijn. Een kantoor met een representatieve uitstraling en fraaie tv-schermen in de vitrine waar uw woning wordt gepresenteerd. U kunt ons gemakkelijk bereiken en uw auto gratis parkeren voor de deur!

Houtman & de Vogel staat bekend als een actief en resultaatgericht makelaarskantoor met een no-nonsense mentaliteit. Wij zijn 6 dagen per week, 16 uur per dag bereikbaar. Bezichtigingen of een afspraak voor een (gratis) waardebepaling kan niet alleen tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds of op zaterdag.

Wij bieden u maatwerk en stemmen onze services af op uw wensen. Indien wij mogen bemiddelen bij de verkoop van uw woning maken wij standaard een marketingplan inclusief een analyse van de doelgroep. Aan de hand hiervan bepalen wij hoe wij uw woning het beste in de markt kunnen zetten.

Alle bemiddelingsopdrachten worden aangenomen op basis van no cure, no pay. Wie niet tevreden is over de geleverde diensten, kan de opdracht zonder kosten annuleren!

Houtman & de Vogel maakt gebruik van diverse media om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen bij de potentiele koper. Naast www.funda.nl wordt uw woning ook op diverse andere woning gerelateerde sites geplaatst, waaronder onze veelbekeken site www.houtmandevogel.nl. Ook zijn wij bijzonder actief op sociale media (Facebook, Instagram) en kunnen wij u aantrekkelijke tarieven bieden indien u uw woning wilt adverteren in dag- en/of huis-aan-huisbladen.

Bijzonder is de verkoopstyling door een professionele styliste, die u tips en adviezen geeft om uw woning voor een zo breed mogelijke doelgroep aantrekkelijk te maken. Uniek zijn wij echter met onze schoonmaakservice. Als wij uw woning hebben verkocht zal een gerenommeerd schoonmaakbedrijf uw woning, vlak voor de datum van eigendomsoverdracht, blinkend schoonmaken. Een extra service van Houtman & de Vogel voor U!

Uw woning verkopen? Neem dan snel contact met ons op! Wij zullen er alles aan doen om uw woning op een actieve manier voor de beste prijs en condities te verkopen. Niet voor niets noemen onze klanten ons ‘de makelaars met pit’.

 • Woningpresentatie op alle bekende internetsites (Funda, Jaap, Zoek alle Huizen etc.)
 • Ervaren makelaars met veel kennis van de lokale woningmarkt
 • Vitrinepresentatie met tv schermen op A1 locatie
 • Aantrekkelijke courtage
 • Marketingplan specifiek gericht op uw woning
 • Opvallende verkoopborden
 • 6 dagen per week, 16 uur per dag voor u bereikbaar
 • Actief op sociale media
 • Verkoopstyling door professionele styliste
 • Gratis schoonmaakservice door gerenommeerd schoonmaakbedrijf
 • No cure, no pay

Klantenervaring

 • Goede makelaar verstand van zaken alles netjes geregeld kortom iets onder de prijs die we hoopten maar dat is de markt tegenwoordig snel antwoorden op alle berichten apps mail enz een aanrader
  27-03-2023
  Renske Boonstraat 139
 • Ik had een open en eerlijk contact met de makelaar. Alles helder en duidelijk uitgelegd! Alles verliep vlot en er waren geen onduidelijkheden. Hartelijke ontvangst ! Prima afwikkeling! Ook erg fijn dat we een verhuisbus mochten gebruiken! Zij doen hun slogan:"Makelaars met pit" eer aan. Geen woord te veel!
  27-03-2023
  Voorofscheweg 412
 • Eveline is een fijne makelaar om in te schakelen, deskundig, reageert snel, helemaal tevreden over Houtman & de vogel makelaardij
  27-03-2023
  Iepenpad 11
 • Het contact met de makelaar verliep vanaf het begin heel erg soepel! Wij werden stap voor stap meegenomen in het hele proces en op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Het hele team van Houtman & de Vogel stond altijd voor ons klaar. Het fijne en persoonlijke contact zorgde voor een vertrouwd gevoel en saamhorigheid. Met uiteindelijk als resultaat dat ons huis is verkocht voor een mooie prijs! Als we het over moesten doen zouden wij met volle overtuiging opnieuw voor Houtman & de Vogel kiezen!
  27-03-2023
  Raafstraat 40
 • Houtman & de Vogel makelaar Eveline Leonora heeft ons huis met uitstekend resultaat en snel en geheel volgens eerste strategie en inschatting verkocht. Eveline is een positieve makelaar, zeer communicatief en enthousiast. Heel veel dank en van harte aanbevolen
  07-03-2023
  Zuiderkeerkring 7
0172-2344 06
login Move.nl
Reviews Houtman & de Vogel Makelaardij