Ons kantoor

Actief, innovatief
en resultaatgericht

U wilt uw woning gaan verkopen? Dan bent u bij de ervaren makelaars van Houtman & de Vogel met veel kennis van de lokale woningmarkt aan het juiste adres. Wij bemiddelen bij de verkoop van uw woning met als doel: De best mogelijke verkoopprijs en condities voor onze relaties! Hoe wij dat doen? Maak een afspraak en wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons kantoor is gelegen aan de Euromarkt 3 te Alphen aan den Rijn. Een kantoor met een representatieve uitstraling en fraaie tv-schermen in de vitrine waar uw woning wordt gepresenteerd. U kunt ons gemakkelijk bereiken en uw auto gratis parkeren voor de deur!

Houtman & de Vogel staat bekend als een actief en resultaatgericht makelaarskantoor met een no-nonsense mentaliteit. Wij zijn 6 dagen per week, 16 uur per dag bereikbaar. Bezichtigingen of een afspraak voor een (gratis) waardebepaling kan niet alleen tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds of op zaterdag.

Wij bieden u maatwerk en stemmen onze services af op uw wensen. Indien wij mogen bemiddelen bij de verkoop van uw woning maken wij standaard een marketingplan inclusief een analyse van de doelgroep. Aan de hand hiervan bepalen wij hoe wij uw woning het beste in de markt kunnen zetten.

Alle bemiddelingsopdrachten worden aangenomen op basis van no cure, no pay. Wie niet tevreden is over de geleverde diensten, kan de opdracht zonder kosten annuleren!

Houtman & de Vogel maakt gebruik van diverse media om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen bij de potentiele koper. Naast www.funda.nl wordt uw woning ook op diverse andere woning gerelateerde sites geplaatst, waaronder onze veelbekeken site www.houtmandevogel.nl. Ook zijn wij bijzonder actief op sociale media (Facebook, Instagram) en kunnen wij u aantrekkelijke tarieven bieden indien u uw woning wilt adverteren in dag- en/of huis-aan-huisbladen.

Bijzonder is de verkoopstyling door een professionele styliste, die u tips en adviezen geeft om uw woning voor een zo breed mogelijke doelgroep aantrekkelijk te maken. Uniek zijn wij echter met onze schoonmaakservice. Als wij uw woning hebben verkocht zal een gerenommeerd schoonmaakbedrijf uw woning, vlak voor de datum van eigendomsoverdracht, blinkend schoonmaken. Een extra service van Houtman & de Vogel voor U!

Uw woning verkopen? Neem dan snel contact met ons op! Wij zullen er alles aan doen om uw woning op een actieve manier voor de beste prijs en condities te verkopen. Niet voor niets noemen onze klanten ons ‘de makelaars met pit’.

 • Woningpresentatie op alle bekende internetsites (Funda, Jaap, Zoek alle Huizen etc.)
 • Ervaren makelaars met veel kennis van de lokale woningmarkt
 • Vitrinepresentatie met tv schermen op A1 locatie
 • Aantrekkelijke courtage
 • Marketingplan specifiek gericht op uw woning
 • Opvallende verkoopborden
 • 6 dagen per week, 16 uur per dag voor u bereikbaar
 • Actief op sociale media
 • Verkoopstyling door professionele styliste
 • Gratis schoonmaakservice door gerenommeerd schoonmaakbedrijf
 • No cure, no pay

Klantenervaring

 • Mensen met het hart op de goede plaats. topmakelaar en zeer deskundig. Ons huis was met veertien dagen verkocht.
  20-09-2023
  Voorkade 80
 • Fijne communicatie met het makelaarskantoor en goede resultaten. Wij zijn erg tevreden over Houtman en de Vogel als verkoop makelaar
  13-09-2023
  Kweepeer 37
 • Superfijne makelaar met pit. Prettige communicatie. Heel menselijk, wat wij heel prettig vinden. Hiernaast goed door ze geadviseerd. Al met al een aanrader! Zeker met alle extra’s zoals een concurrerende prijs, no cure no pay en het verhuisbusje.
  06-09-2023
  Bredeweg 132
 • De kennis van de markt en de omgeving is top. Ook het hele proces voorafgaand aan de start van de verkoop liep soepel. In de onderhandelingsfase werd er vlot geschakeld en was H&dV uitstekend in staat om mijn belangen te behartigen, incl. afweging van hun goede adviezen.
  21-08-2023
  Euromarkt 41
 • Na eerste gesprek goed gevoel. Samen de verkoop besproken. Kijkers was beetje op het laatste moment planning. Het ging super snel wat als verkoper soms schakelen is met goed overleg zijn we tot een goed resultaat gekomen.
  03-08-2023
  Venusstraat 22
0172-2344 06
login Move.nl
Reviews Houtman & de Vogel Makelaardij